SEKK - Encyklopedie laboratorní medicíny pro klinickou praxi 2012

IgE proti chilli (Capsicum frutescens), kód P f279

IgE proti chilli (Capsicum frutescens)



S_IgE proti chilli (Capsicum frutescens)

IgE proti chilli (Capsicum frutescens) (S; arb. látková konc. [kU/l] *)

P_IgE proti chilli (Capsicum frutescens)

IgE proti chilli (Capsicum frutescens) (P; arb. látková konc. [kU/l] *)


IgE proti chilli (Capsicum frutescens) (S; arb. látková konc. [kU/l] *)

IgE proti chilli (Capsicum frutescens) (S; arb. látková konc. [kU/l] *)
15451

Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
2 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden


Viz též:
S
*
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti chilli (Capsicum frutescens) (P; arb. látková konc. [kU/l] *)

IgE proti chilli (Capsicum frutescens) (P; arb. látková konc. [kU/l] *)
15449

Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
2 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden


Viz též:
P
*
Arbitrární látková koncentrace