SEKK - Encyklopedie laboratorní medicíny pro klinickou praxi 2012

IgE proti směsi ovoce, kód Pharmacia rfx21

IgE proti směsi ovoce



S_IgE proti směsi ovoce

IgE proti směsi ovoce (S; arb. látková konc. [kU/l] IA)

P_IgE proti směsi ovoce

IgE proti směsi ovoce (P; arb. látková konc. [kU/l] IA)


IgE proti směsi ovoce (S; arb. látková konc. [kU/l] IA)

IgE proti směsi ovoce (S; arb. látková konc. [kU/l] IA)
15396

Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
2 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden


Viz též:
S
IA
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti směsi ovoce (P; arb. látková konc. [kU/l] IA)

IgE proti směsi ovoce (P; arb. látková konc. [kU/l] IA)
15395

Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
2 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden


Viz též:
P
IA
Arbitrární látková koncentrace