SEKK - Encyklopedie laboratorní medicíny pro klinickou praxi 2012

IgE proti glutenu, kód Pharmacia f79

IgE proti glutenu



S_IgE proti glutenu

IgE proti glutenu (S; arb. látková konc. [kU/l] *)
IgE proti glutenu (S; arb. látková konc. [kU/l] IA)

P_IgE proti glutenu

IgE proti glutenu (P; arb. látková konc. [kU/l] *)


IgE proti glutenu (S; arb. látková konc. [kU/l] *)

IgE proti glutenu (S; arb. látková konc. [kU/l] *)
04104

Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
2 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden


Viz též:
S
*
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti glutenu (S; arb. látková konc. [kU/l] IA)

IgE proti glutenu (S; arb. látková konc. [kU/l] IA)
15418

Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
2 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden


Viz též:
S
IA
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti glutenu (P; arb. látková konc. [kU/l] *)

IgE proti glutenu (P; arb. látková konc. [kU/l] *)
04100

Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
2 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden


Viz též:
P
*
Arbitrární látková koncentrace