SEKK - Encyklopedie laboratorní medicíny pro klinickou praxi 2012

IgE proti hlávkovému salátu, kód Pharmacia f215

IgE proti hlávkovému salátu



S_IgE proti hlávkovému salátu

IgE proti hlávkovému salátu (S; arb. látková konc. [kU/l] *)
IgE proti hlávkovému salátu (S; arb. látková konc. [kU/l] IA)

P_IgE proti hlávkovému salátu

IgE proti hlávkovému salátu (P; arb. látková konc. [kU/l] *)


IgE proti hlávkovému salátu (S; arb. látková konc. [kU/l] *)

IgE proti hlávkovému salátu (S; arb. látková konc. [kU/l] *)
09869

Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
2 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden


Viz též:
S
*
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti hlávkovému salátu (S; arb. látková konc. [kU/l] IA)

IgE proti hlávkovému salátu (S; arb. látková konc. [kU/l] IA)
15434

Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
2 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden


Viz též:
S
IA
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti hlávkovému salátu (P; arb. látková konc. [kU/l] *)

IgE proti hlávkovému salátu (P; arb. látková konc. [kU/l] *)
09865

Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
2 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden


Viz též:
P
*
Arbitrární látková koncentrace