SEKK - Encyklopedie laboratorní medicíny pro klinickou praxi 2012

IgE proti svařenému mléku, kód Pharmacia f231

IgE proti svařenému mléku



S_IgE proti svařenému mléku

IgE proti svařenému mléku (S; arb. látková konc. [kU/l] *)
IgE proti svařenému mléku (S; arb. látková konc. [kU/l] IA)

P_IgE proti svařenému mléku

IgE proti svařenému mléku (P; arb. látková konc. [kU/l] *)


IgE proti svařenému mléku (S; arb. látková konc. [kU/l] *)

IgE proti svařenému mléku (S; arb. látková konc. [kU/l] *)
12075

Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
2 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden


Viz též:
S
*
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti svařenému mléku (S; arb. látková konc. [kU/l] IA)

IgE proti svařenému mléku (S; arb. látková konc. [kU/l] IA)
15965

Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
2 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden


Viz též:
S
IA
Arbitrární látková koncentrace



IgE proti svařenému mléku (P; arb. látková konc. [kU/l] *)

IgE proti svařenému mléku (P; arb. látková konc. [kU/l] *)
12071

Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast s protisrážlivou úpravou
Maximální čas od získání do zpracování vzorku je 1 d při doporučené teplotě 4°C.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 1 d
2 - 8 °C: 1 týden
-20 °C: 12 týden


Viz též:
P
*
Arbitrární látková koncentrace