SEKK - Encyklopedie laboratorní medicíny pro klinickou praxi 2012

Fruktózamin

Fruktózamin



S_Fruktózamin

Fruktózamin (S; látková konc. [µmol/l] *)

P_Fruktózamin

Fruktózamin (P; látková konc. [µmol/l] *)


Fruktózamin (S; látková konc. [µmol/l] *)

Fruktózamin (S; látková konc. [µmol/l] *)
01808

Materiál: Krev
Odběr do: Sklo nebo plast bez úpravy
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 3 d
2 - 8 °C: 2 týden
-20 °C: 8 týden


Viz též:
S_Fruktózamin
Fruktózamin
S
*
Látková koncentrace



Fruktózamin (P; látková konc. [µmol/l] *)

Fruktózamin (P; látková konc. [µmol/l] *)
01806

Materiál: Krev
Odběr do:
Pokyny k odběru vzorku:
Jako antikoagulans použít heparinát sodný (lithný) nebo K2EDTA.
Stabilita vzorku: 18 - 26 °C: 3 d
2 - 8 °C: 2 týden
-20 °C: 8 týden
Poznámka ke stabilitě:
Vzorky lze 2x zmrazit.


Viz též:
Fruktózamin
P
*
Látková koncentrace